registrovat se  


Kontakty - kde školíme - podrobnosti

MěstoNázevUlice
Praha 8 Karlín Jipka moje jazykovka, s.r.o. Karlínské náměstí 225/8
Popis:

Nová učebna se nachází v druhém patře Středního odborného učiliště kadeřnického/Jipka moje jazykovka, přístup bohužel není bezbariérový. SOU kadeřnické/Jipky se nachází na Karlínském námětí za kostelem, nedaleko se zastávky Karlínské náměstí.

Dostupnost - MHD:

  • Metro C – stanice Florenc, Křižíkova
  • Tramvaje č. 3, 8, 24 - stanice Karlínské náměstí

 

Jak se k nám dostanete:

  • pěšky ze stanice metra Florenc (cca 10 min.): směr Křižíkovou/Sokolovskou ulicí až na Karlínské náměstí. Orientační bod je kostel sv. Cyrila a Metoděje – když stojíte čelem k portálu do kostela, budova se nachází vpravo za kostelem.  
  • pěšky ze stanice Křižíkova (cca 5 minut chůze): opět ulicí Křižíkovou/Sokolovskou směrem na Karlínské náměstí. Orientační bod je kostel sv. Cyrila a Metoděje – když stojíte čelem k portálu do kostela, budova se nachází vpravo za kostelem.

Parkování:

  • Placené parkování v ulicích v okolí kostela sv. Cyrila a Metoděje, cena je 20 – 30 Kč na hodinu.

 

Odkaz mapy.cz: přejít na mapy.cz

Mapa:


VCVS ČR, o.p.s. je jako vzdělávací instituce akreditována u Ministerstva vnitra ČR pod číslem AK/I-2/2012 je držitelem celé řady akreditovaných vzdělávacích programů u Ministerstva práce a sociálních věcí ČR. Aktuální seznam akreditovaných vzdělávacích programů naleznete v záložce O nás - akreditované programy

 

Číslo účtu společnosti Vzdělávací centrum pro veřejnou správu ČR, o.p.s. je 107-9276630207/0100 (Komerční banka a.s.).