registrovat se  


Novinka - Brno -Sociální pracovník jako průvodce člověka s problémem závislosti

Brno -Sociální pracovník jako průvodce člověka s problémem závislosti
14.6.2018

Rádi bychom Vás pozvali na brněnskou  pobočku VCVS ČR na akreditovaný kurz "Sociální pracovník jako průvodce člověka s problémem závislosti" s lektorkou MUDr. Terezou Formánkovou.

Po absolvování tohoto semináře budou mít absolventi kvalitní přehled o přístupech ke klientům potýkajícím se s problémem gamblingu a prohloubí si dovednosti v oblasti práce se závislými klienty. Dále budou frekventanti seznámeni podrobněji s vlastním prožíváním závislých, technikami léčby, prostředím terapeutických komunit a resocializací závislých. V neposlední řadě se účastníci seznámí s příklady z bohaté praxe lektora i kolegů, což významným způsobem napomůže řešením problémů z dané oblasti v jejich profesním životě.

Kurz volně navazuje na akreditovaný kurz "Specifika komunikace s klientem závislým na návykových látkách", který se na brněnské pobočce VCVS ČR konal dne 25.5. 2018.

Přihlásit se můžete zde.

Těšíme se na Vás!

(zveřejněno 29.5. 2018)


VCVS ČR, o.p.s. je jako vzdělávací instituce akreditována u Ministerstva vnitra ČR pod číslem AK/I-2/2012 je držitelem celé řady akreditovaných vzdělávacích programů u Ministerstva práce a sociálních věcí ČR. Aktuální seznam akreditovaných vzdělávacích programů naleznete v záložce O nás - akreditované programy

 

Číslo účtu společnosti Vzdělávací centrum pro veřejnou správu ČR, o.p.s. je 107-9276630207/0100 (Komerční banka a.s.).