registrovat se  


Novinka - EXISTENCIÁLNÍ SELF MANAGEMENT

EXISTENCIÁLNÍ SELF MANAGEMENT
15.11.2018

Dvoudenní seberozvojový workshop vycházející z principů EXISTENCIÁLNÍ PSYCHOLOGIE se uskuteční 15. - 16. 11. 2018 v Pardubicích.

Cílem workshopu je poskytnout účastníkům strukturovanou zkušenost a příležitost k zamyšlení nad vlastní profesní rolí, vztahy, rovnováhou, profesními i životními cíli a prioritami. Účastníci se seznámí s technikami, které mohou následně využívat v osobním i profesním životě (odolnost proti zátěži, řízení času s ohledem na smysluplné priority, vyvážení pracovního a osobního života, prevence vyhoření, sebeřízení, práce s intuicí a vnitřní motivací při rozhodování, vytváření pozitivních vztahů v týmu, se zákazníky apod.).

Smyslem workshopu je zprostředkovat vám sebepoznávací techniky a cvičení, které Vám mohou pomoci strukturovaně přemýšlet o důležitých aspektech vašeho bytí. O důležitých otázkách vašeho jedinečného a neopakovatelného života. Přemýšlet o tom, jak poznat a realizovat potenciál, kterým disponujete.

Datum zveřejnění 16. 10. 2018


VCVS ČR, o.p.s. je jako vzdělávací instituce akreditována u Ministerstva vnitra ČR pod číslem AK/I-2/2012 je držitelem celé řady akreditovaných vzdělávacích programů u Ministerstva práce a sociálních věcí ČR. Aktuální seznam akreditovaných vzdělávacích programů naleznete v záložce O nás - akreditované programy

 

Číslo účtu společnosti Vzdělávací centrum pro veřejnou správu ČR, o.p.s. je 107-9276630207/0100 (Komerční banka a.s.).