registrovat se  


Novinka - Střední Čechy - Jaksi udržet a rozvíjet spokojenost, když pracujeme s lidmi

Střední Čechy - Jaksi udržet a rozvíjet spokojenost, když pracujeme s lidmi
9.5.2019

Dovolujeme si vás pozvat na 9. května 2019 do Prahy na nově akreditovaný kurz "Jak si udržet a rozvíjet spokojenost, když pracujeme s lidmi", který lektoruje Mgr. Aleš Neusar, Ph.D.

Když pracujeme s lidmi, a často navíc s těžkými osudy, lehce se stane, že pozapomene na ten náš život a dostatečně neprospíváme my nebo naše okolí. V kurzu se budeme zabývat praktickými dovednosti, jak si udržet duševní zdraví (pravidla duševní hygieny či slaďování osobního a pracovního života) a také jak naši životní spokojenost dále rozvíjet. K tomu je potřeba se také měnit - leckdy není spokojenost beze změn možná. Jenže změna obvykle bolí, a proto je také dobré vědět, jak jít na změnu chytře, aby to šlo lépe a rychleji. Vyšší spokojenost se pak projeví v našem blízkém okolí i pracovním prostředí. Všichni jsme zažili, že když „někdo“ přijde na pracoviště, rázem se zhorší atmosféra. Může se ale také o dost zlepšit. Třebas i kvůli Vám, když změníte pár maličkostí.

Aleš Neusar pomáhá jedincům i organizacím lépe žít - poradenstvím, supervizí, koučinkem, či vzděláváním. Zabývá se mimo jiné životní spokojeností, duševní hygienou, slaďováním osobního a pracovního života, změnou, myšlením a rozhodováním, vztahům, řešením konfliktů a jazykovým mentoringem - jak se rychle naučit cizí jazyk. Vystupuje v médiích (např. ČT, ČRo, MF Dnes, Téma, Radio 1), publikuje populárně i odborně (viz www.researchgate.net/profile/Ales_Neusar, přednáší v ČR i zahraničí (např. TEDx) a píše blog www.neusar.cz. Vystudoval Mgr. v jednooborové psychologii v Olomouci a Ph.D. v obecné (kognitivní) psychologii v Brně s delšími pobyty v Mannheimu, Utrechtu či Velké Británii. Učí externě na VŠ a má soukromou poradnu.

PŘIHLÁSIT SE MŮŽETE ZDE - https://www.vcvscr.cz/homepage/detail-kurzu?id=3978


VCVS ČR, o.p.s. je jako vzdělávací instituce akreditována u Ministerstva vnitra ČR pod číslem AK/I-2/2012 je držitelem celé řady akreditovaných vzdělávacích programů u Ministerstva práce a sociálních věcí ČR. Aktuální seznam akreditovaných vzdělávacích programů naleznete v záložce O nás - akreditované programy

 

Číslo účtu společnosti Vzdělávací centrum pro veřejnou správu ČR, o.p.s. je 107-9276630207/0100 (Komerční banka a.s.).