registrovat se  


Kontakty - kde školíme - podrobnosti

MěstoNázevUlice
Praha 1 Centrum Langhans Vodičkova 707/37
Popis:

Nová učebna se nachází v prvním patře Centra Langhans, není bezbariérová. Centrum Langhans se nachází doslova pár kroků od Václavského náměstí, a přestože je v centru, je to hotová oáza klidu.

Dostupnost - MHD:

  • Metro A/B - stanice Můstek
  • Tramvaje č. 3, 6, 9, 14 - stanice Václavské náměstí

 

Jak se k nám dostanete:

  • pěšky ze Hlavního nádraží (cca 10 min.): směr Václavské náměstí; u Svatého Václava - "u koně" se vydáte směrem od Národního muzea dolu náměstím, až narazíte na kolmou Vodičkovu ulici, která přetíná náměstní v půlce. Vodičkovou ulicí se dáte vlevo, minete pasáž Světozor a u obhcodu Foto Škoda projdete pasáží do zadního traktu Centra Langhans. 
  • pěšky z Masarykova nádraží (cca 15 minut chůze): z nádraží se vydáte vlevo, projdete Dlážděnou ulicí, po pravé straně minete Senovážné náměstí a budete pokračovat dále vpravo do Jindřišské ulice. Po 600 metrech přijdete na Václavské náměstí, které projdete rovně a navážete do Vodičkovy ulice. Minete pasáž Světozor a u obhcodu Foto Škoda projdete pasáží do zadního traktu Centra Langhans.

 

Parkování:

  • Placená parkoviště Washingtonova ulice, případně využijte sběrná parkoviště P+R (odkaz zde).

 

Videonávod s popisem cesty zde

 

Odkaz mapy.cz: přejít na mapy.cz

Mapa:


VCVS ČR, o.p.s. je jako vzdělávací instituce akreditována u Ministerstva vnitra ČR pod číslem AK/I-2/2012 je držitelem celé řady akreditovaných vzdělávacích programů u Ministerstva práce a sociálních věcí ČR. Aktuální seznam akreditovaných vzdělávacích programů naleznete v záložce O nás - akreditované programy

 

Číslo účtu společnosti Vzdělávací centrum pro veřejnou správu ČR, o.p.s. je 107-9276630207/0100 (Komerční banka a.s.).