registrovat se  


Kontakty - kde školíme - podrobnosti

MěstoNázevUlice
Zlín Salesiánský klub mládeže Zlín - školící prostory Okružní 5430
Popis:
Školicí prostory Salesiánského klubu mládeže Zlín se nachází v centru sídliště „Jižní svahy“. Jedná se nově postavený komplex s dominantní bílou kostelní věží (kostela Panny Marie pomocnice Křesťanů), který je již z dálky snadno rozpoznatelný. Prostory mají bezbariérový přístup. Školicí prostry jsou umístěné v přízemí vpravo - jedná se o boční vchod, umístěný po Vaší pravé ruce, když se postavíte čelem přímo k prosklenému hlavnímu vstupu do budovy.

Doprava - MHD:
  • z kteréhokoliv místa MHD Zlín prostřednictvím Trolejbusu – linka číslo 6, 7, 8, 9, 10 a 14 - výstupní zastávka Slunečná
  • ze stanice ČD Otrokovice – trolejbus číslo 6 – nástupní stanice Otrokovice, železniční stanice, výstupní zastávka Slunečná (cesta trvá 34 minut)
  • ze stanice ČD Zlín, střed a Zlín, autobusové nádraží – nástupní stanice U Zámku (nachází se v těsné blízkosti obou nádraží)  - linka číslo 6, 7, 8, 9, 10 a 14 - výstupní zastávka Slunečná (jedná se o 4 zastávku, cesta trvá 5 minut)


Jak se k nám dostanete:


  • pěšky ze stanice Slunečná: po výstupu na zastávku se dáte po směru jízdy trolejbusu, školící prostory budou po Vaší pravé ruce (cca po 50 metrech)
  • autem ze směru od Otrokovic: po rozdvojení tř. Tomáše Bati na dva proudy odbočit vlevo na ulici Gahurova (u sadu Komenského), dále pokračovat po čtyřproudé ulici stále po hlavní (která se kroutí do prudkého kopce) až na sídliště Jižní svahy. Školící prostory budou po Vaší pravé straně.

Parkování:


  • parkování zdarma: na rozlehlém parkovišti, přilehlém ke komplexu školících prostor (kapacita parkoviště je cca 40 vozů)
Odkaz mapy.cz: přejít na mapy.cz

Mapa:


VCVS ČR, o.p.s. je jako vzdělávací instituce akreditována u Ministerstva vnitra ČR pod číslem AK/I-2/2012 je držitelem celé řady akreditovaných vzdělávacích programů u Ministerstva práce a sociálních věcí ČR. Aktuální seznam akreditovaných vzdělávacích programů naleznete v záložce O nás - akreditované programy

 

Číslo účtu společnosti Vzdělávací centrum pro veřejnou správu ČR, o.p.s. je 107-9276630207/0100 (Komerční banka a.s.).